Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pochvalné ohlasy dětského dne

21. 6. 2013

 

DĚTSKÝ DEN SE VYDAŘIL

                                     img_5880.jpg

Vůbec nevím čím asi tak začít tento komentář. Komu vlastně děkovat a koho chválit jako prvního.

Velkým plusem pro nás všechny bylo, že nás nezklamalo počasí a když už je o něm řeč, tak doufám, že nás nezklame ani tuto sobotu na naši výroční oslavu.

S účastí jsme byli také velmi spokojení. Potěšilo nás, že snaha lidí, kteří toto odpoledne připravili nepřišla v niveč.Vydáno bylo 58 průkazek.

Na děti čekalo devět stanovišť s úkolem. Na důkaz splnění tohoto úkolu dostávaly razítko do průkazky a malou odměnu ihned na místě. Po dokončení se mohly vrhnout na občerstvení( točená limča, párek v rohlíku, buřtik a kopečková zmrzlina jako sponzorský dar od pana Schwarzmayera) ve stínu stromů dole u potoka. Celé občerstvení zajišťoval pan hospodský z naší oblíbené hospůdky " v Hájku". Při rozdávaní dětských balíčků se využilo momentu překvapení a odpálil se konfetový ohňostroj(opět sponzorský dar M.SCH.). No bomba! Jen vítr více zafoukal a konfety zavál až do ohniště odkud se pak šířil po konfetách oheň jako po odpalovací šňůře. Naštěstí se nikomu nic nestalo a všichni se tomu mohli zasmát.Dospěláci zase ocenili točené pivko a masíčko,které jsem bohužel neochutnala,ale podle ohlasů bylo výborné.

Myslím, že dětem se celkově líbilo a nebylo na ně zapomenuto ani u potoka při odpočinku, věnoval se jim čas i nadále.

 

Přestože celé odpoledne bylo nákladnější než v předešlých letech,stálo za to a snad mi to všichni potvrdí.

 

Akci připravoval a financoval místní spolek ČČK HÁJEK.

Dík patří:panu hospodskému Jirkovi a jeho kolegům za občerstvení. Dále se podíleli a to i finančně P.Machač. ,M.Schwarzmayer.Také všem kteří se zapojili do úklidu a příprav.

Stanoviště připravily:J. Mašková, E.Vávrová, P.Peková, J.Krejčíková, D. Janoušková, O.Hanzíková,M.Janoušková, Škvrnovi, H. Chejnová, R.Schwarzmayerová, N.Machačová, P.Plášková a L.Fučíková.

Celou akci pro nás v premiéře zaznamenal na svůj fotoaparát pan Ivan Civín. Jeho fotky již umístěny na Rajčeti( http://detihajku.rajce.idnes.cz/Detsky_den_15_6_2013_fotograf_I.C. ), tak jukněte. Počet fotek je úmyslně hodně seškrtán v případě zájmu o CD v kompletním množstí lze po dohodě zapůjčit.(P.Plášková 723 606 830)

 

Těšíme se na příště.... :-)

                                                    img_5862.jpg

 

Náhledy fotografií ze složky 2013

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář