Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hájecká cyklo jízda 2017 - kolem mezi polem :-)

20. 9. 2017

p9021487--2-.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

V noci z 1. na 2.9.2017 pár lidí z Hájku u Uhříněvsi nemohlo spát. Konkréně tedy pořadatelé 1. Hájecké cyklojízdy, která se konala právě v sobotu 2.9.2017. Celý pátek totiž propršel a všichni se báli, že v sobotu se počasí příliš nezmění. Opak byl naštěstí pravdou.

V 9.3o byl sraz před hospůdkou U Kallaschů a v 10.00 už vyrážel celý peloton, který čítal 65 cyklistů (dětí i dospělých), směrem na Královice.

Trasa byla nejprve společná pro všechny a u rybníka Podlesák se po drobném občertvení rozdělila dle obtížnosti na rodinnou (kratší a pouze po stezce nebo silnici) a crossovou (jak již název napovídá - jela se více v terénu a byla o 2 km delší).

Do cíle dojeli úplně všichni a celí !!! Přibylo jim jen pár km v nohách, radost z krásně stráveného dopoledne a některým šťastně vylosovaným i cyklodresy se znakem Hájku a s nápisy jako na Tour de France :-).

Jeden cyklodres - speciální, obdržel i starosta MČ Prahy 22, pan Martin Turnovský, který byl na Hájecké cyklojízdě čestným hostem nebo spíše čestným cyklistou.

Děkujeme za jeho podporu a vůbec celé MČ Praha 22, stejně tak jako Městské policii Uhříněves, která po celou dobu dohlížela na bezpečnost všech.

Už nyní se těšíme na další úspěšný ročník a věříme, že nás bude ještě víc.

HV